Curatenie cladiri birouri

 

Expresia “prima impresie conteaza” se potriveste si in domeniul afacerilor deoarece conteaza foarte mult pentru succesul in afaceri si mediul in care firma si mai ales angajatii dumneavoastra isi desfasoara activitatea, acesta trebuind sa fie unul curat, sanatos si primitor.

Curatenia se poate efectua atat in timpul programului cat si inafara acestuia, fie dimineata inaintea inceperii programului de lucru, fie dupa incheierea programului si in in timpul noptii.

Intreg personalul angajat are calificare superioara in domeniu, calificarile fiind obtinute individual in urma cursurilor de formare si instruire desfasurate atat in cadrul firmei, cat si
in cadrul cursurilor de formare in utilizarea utilajelor si echipamentelor, desfasurate la furnizori.

Planurile si solutiile de lucru sunt elaborate astfel incat activitatea prestata sa fie de  o eficienta maxima atat din perspectiva costurilor cat si a realizarii obiectivelor fixate.

Apeland la serviciile de curatenie profesionale oferite de A&M International Services, spatiul in care va desfasurati activitatea va fii impecabil si va reflecta o imagine profesionala.

 

Programul nostru pentru curatenia birourilor dumneavoastra cuprinde urmatoarele operatiuni: