Curatenie constructii

 

Constructia sau reamenajarea casei s-au terminat? Nu lasa curatenia dupa constructor in seama familiei sau prietenilor ! Alege o firma de curatenie pentru a termina rapid si eficient aceasta importanta operatiune pentru ca tu sa te poti bucura cat mai repede de noua ta casa. Apeleaza cu incredere la serviciile A&M International Services pentru cele mai eficiente metode de curatenie dupa constructor.

Eficienta prin metode profesionale

Curatenia dupa constructor necesita folosirea unor substante si echipamente speciale pentru a curata si elimina definitiv praful, urmele de vopsea sau ciment. In lipsa acestora praful se va depune in scurt timp din nou pe toate suprafetele spalate, facand efortul de a curata zadarnic si ineficient. Echipa noastra de profesionisti are experienta necesara abordarii sistematice a procesului de curatenie, eficientizandu-l.

A&M International Services va furniza toate substantele si echipamentele necesare curateniei, iar materialele folosite sunt compatibile cu suprafetele curatate, astfel incat acestea sa nu zgarie sau sa deterioreze suprafetele lucioase sau sensibile.

Economie de timp

Chiar daca ai apelat la o echipa de profesionisti pentru executarea lucrarilor de renovare sau amenajare, casa are nevoie de o curatenie temeinica dupa ce acestia si-au terminat munca.

Pentru a economisi timp si energie, apeleaza la firma noastra pentru efectuarea serviciilor de curatenie dupa constructor.

Servicii incluse :