Despre noi

 

A&M International Services S.R.L.este o companie cu capital privat integral românesc,  specializata exclusiv în servicii de curatenie si întretinere profesionala a cladirilor, dezinsectie, deratizare, dezinfectie, alpinism utilitar, mentenanta echipamente electrice, sanitare climatizare (servicii integrate) pentru cladiri de birouri, spatii comerciale, hale de productie si depozitare, sali de spectacol, curatenia generala dupa finalizarea unei constructii precum si curatare – întretinere spatii verzi, toaletare copaci, plante de interior si exterior.

Executam curatarea si deszapezirea parcarilor, aleilor si trotuarelor aferente celor 78 locatii pe care le intretinem cu contracte ferme.

Compania noastra este marca inregistrata O.S.I.M., certificata ISO 9001, ISO14001, OHSAS18001.

Dezvoltarea activitatii a fost realizata din resurse financiare proprii, în momentul de fata avem un numar de 74 de salariati angajati cu contracte de munca pe perioada nedeterminata.

Portofoliul nostru de clienti este variat, dar în special activam în segmentul de piata financiar bancar la nivel national.
Suntem principalii furnizori de servicii profesionale de curatenie-igiena si servicii speciale, pentru:

Emporium

Unirea Shopping Center

Centrul Cultural al Primariei Municipiului Bucuresti

U.P.S. Romania (Bucuresti si Timisoara)

Ambasada Frantei, Institutul Francez si altii.

Experienta la nivel national, agentii si sucursale ale C.R. Firenze SanPaolo in perioada 2004 – 2012.

Tehnologia propusa este în conformitate cu normele europene de curatenie periodica si cu programele generale de curatire JohnsonDiversey Schweiz.

Tehnologia, masinile, echipamentele, ustensilele si solutiile folosite sunt marca TASKI.

Toate substantele si concentratele utilizate sunt biodegradabile în proportie de peste 95% (în conformitate cu H.G. 527 din 31.05.2001).

Produsele, certificate de Asociatia elvetiana pentru calitate si sisteme de management – SQS, se încadreaza în standardele internationale pentru:

Solutiile au fost testate si aprobate de catre Societatea germana pentru igiena si microbiologie, fiind avizate de Ministerul Sanatatii din România.

Tehnologia propusa este în conformitate cu prevederile art.52 din “Norme de igiena si recomandari privind mediul de viata al populatiei” aprobata prin O.M.S. 536 din 23.06.1997.

A&M International Services ofera servicii si pentru întretinerea plantelor de interior si a spatiilor verzi care constau în lucrari de întretinere generala si speciala a acestora desfasurate sub atentia unui specialist horticol.

Pregatirea si instruirea personalului se face în cadrul programului JohnsonDiversey Schweiz si este permanent completata în cadrul instruirii specifice activitatii de curatenie profesionala la standarde europene, impuse de catre JohnsonDiversey – Schweiz, actiune organizata prin intermediul contractului incheiat cu furnizorul de echipamente, consumabile si tehnologie – S.C. Veb Imex Group S.R.L. – cu care noi avem contract inca de la începutul activitatii noastre precum si instruirea salariatilor privind normele de protectia muncii realizata de responsabilul nostru de Protectia Muncii.

Personalul este foarte atent selectionat dupa criterii complexe, stabilite în concordanta cu  politica de management a calitatii promovata consecvent de compania noastra.

Personalul companiei poate fi usor identificat în cadrul incintelor de lucru, acesta beneficiind de echipament de lucru personalizat si de sisteme de comunicatie moderne, pentru eficientizarea timpului de interventie în locurile unde apare o problema, ce intra în sarcina noastra.

Personalul “A&M International Services S.R.L.” a beneficiat de cursul de pregatire ca “agent curatenie cladiri si mijloace de transport”, curs organizat de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti si certificat de catre Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Echipa de alpinisti utilitari, cu certificate de calificare în domeniu, echipamentul de lucru la înaltime de ultima generatie, este permanent supus verificarilor si nu li se permite începerea lucrului decat dupa ce s-a întocmit procesul verbal de verificare de catre responsabilul Departamentului  de Protectia Muncii.

Grija pentru sanatatea salariatilor nostrii cât si legislatia în vigoare, ne-a determinat sa luam masuri serioase în aceasta directie.

Avem un contract de medicina a  muncii cu “Loxan Medical Unit” si propriul Cabinet Medical, dotat cu aparatura care ne ajuta în profilaxia unor potentiale îmbolnaviri cu efecte directe în bunul mers al activitatii societatii. Acest serviciu îl oferim în mod direct si gratuit atât salariatilor nostri cât si familiilor acestora.

A&M International Services S.R.L detine 4 autoutilitare pentru interventii, dotate cu echipamente diversificate.

Conducerea companiei, efectueaza inspectii periodice în locurile unde echipele îsi desfasoara activitatea, pentru a se asigura de calitatea serviciilor prestate.

Societatea noastra poseda asigurare de raspundere civila profesionala, împotriva daunelor ce pot fi produse în dauna Beneficiarului în valoare de 100.000 Euro la Groupama Asigurari, Sucursala Bucuresti.