Curatenie locuinte


Echipele A&M International Services ofera cele mai diversificate servicii de curatenie profesionala la domiciliu indiferent de tipul locuintei.

A&M International Services asigura flexibilitate( adaptare  serviciilor in functie de necesitati), rapiditate  in executie si garanteaza curatarea, dezinfectarea si igienizarea locuintei. Asiguram in acest sens, servicii de curatenie pentru apartamente, vile si case, servicii de curatenie dupa petreceri si servicii de curatenie de sezon (curatenie de Paste, Craciun).

Aceste servicii sunt prestate folosind echipamente si solutii de curatare de cea mai buna calitate. Printre serviciile prestate se regasesc:

Pentru locuinte, mai oferim si servicii de curatenie post-constructor. Acest tip de curatenie trebuie efectuat inaintea aranjarii pieselor de mobilier. Echipele A&M International Services sunt pregatite sa intervina rapid si sa livreze rezultate exceptionale in cel mai scurt timp.

Un serviciu de curatenie, gandit special pentru locuinte il reprezinta serviciul de spalare mochete(link), covoare, tapiterii folosind larga gama de echipamente profesionale (link) de curatenie aflate la dispozitia echipelor noastre.